Gendannelse af data fra FTP-lager

Kaspersky Small Office Security understøtter ikke Sikkerhedskopiering og gendannelse via FTP. For at gendanne sikkerhedskopier oprettet i andre Kaspersky-programmer fra FTP-lager skal du følge anvisningerne herunder.

Sådan gendannes backup-kopier fra FTP-lager:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Vælg afsnittet Ydeevne.
  3. I vinduet Backup og gendannelse skal du klikke på knappen Vis backup-kopier.

Dette åbner vinduet Backup og gendannelse.

4. Klik på linket til Håndter lagre for at åbne Lagre.
  5. Åbn FTP-lagermappen i Windows Stifinder.
  6. Kopier dataene (herunder filen storage.xml) til et lokalt drev (f.eks. С:\<mappenavn>).
  7. I vinduet Lagre ud for FTP-lager skal du klikke på knappen Slet lager.
  8. I vinduet til bekræftelse af sletningen skal du klikke på Slet.

Lageret er nu slettet.

9. Klik på Tilslut eksisterende lager i vinduet Lagre.
  10. I vinduet Tilslut lager skal du vælge afsnittet Lokalt drev og bruge knappen Gennemse til at angive stien til mappen med de sikkerhedskopier, som du kopierede til det lokale drev fra FTP-lageret.
  11. I vinduet Lagre skal du klikke på knappen Gendan filer ud for det tilsluttede lager.
  12. Følg standardproceduren for gendannelse.